Sechestrarea și executarea silită a criptomonedelor

Sechestrarea și executarea silită a criptomonedelor

La începutul anului 2018, guvernul american deținea criptomonede în valoare de peste 1 miliard de dolari, rezultate din sechestrarea averilor ilicite, conform unui articol publicat în revista Fortune. În Europa, necesitatea sechestrării criptomonedelor a determinat autoritățile engleze să apeleze la un grup de lucru privat pentru a stabili proceduri și instrucțiuni în scopul eficientizarii sechestrării acestora. În domeniul comercial, anonimitatea criptomonedelor și sistemele performante de criptare a „portofelelor” care păstrează aceste instrumente financiare le fac atractive pentru debitorii care doresc să-și ascundă averea de creditorii lor.

Pe fondul utilizării extensive a criptomonedelor, profesioniștii în recuperarea creanțelor vor trebui să își formeze proceduri legale și tehnice pentru a-și asista clienții ai căror debitori dețin sume importante sub forma criptomonedelor. În acest scop, cunoștințele solide în domeniile financiar și IT sunt esențiale pentru a permite accesarea portofelului electronic și vânzarea criptomonedelor, a căror valoare fluctuează constant, astfel încât să se asigure recuperarea unei sume maxime pentru creditor.

La SECHESTRU-TOTAL suntem la curent cu cele mai noi și inovatoare proceduri de sechestrare și executare silită a criptomonedelor și lucrăm cu specialiști IT și experți în domeniul financiar. Dacă doriți să obțineți identificarea, sechestrarea și valorificarea criptomonedelor deținute de către debitorii dumneavoastră, scrieți-ne la contact@sechestru.ro

Foto: Andre Francois pe Unsplash